91 beoordelingen. 99% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
14-10-2019 16:19:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben bij Peter Baas onze Seat Ibiza ingeruild voor een Volkswagen Golf. Fijn bedrijf om zaken te doen. Heldere communicatie. Konden buiten openingstijd terecht > super service. Direct alles geregeld en meenemen. Bij thuiskomst bleek dat we onze sleutelbos hadden laten liggen. Is opgestuurd > super service. Zeer goed bedrijf, heeft mooi aanbod staan. Je merkt aan Peter dat hij ervaren is. Om eerlijk te zijn kijk ik altijd wat twijfelachtig naar autohandelaren maar dit gaf me een zeer goed gevoel.
7-10-2019 12:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen en netjes heb er een golf 7 gekocht een goede service en drie dagen later moest hij bij mijn in de buurt zijn en hij heeft de auto bijna thuis afgeleverd nee super bedrijf zou er zo weer een auto bij kopen
24-9-2019 14:50:24
Service
5
Deskundigheid
5
Prijs/kwaliteit
6
Onlangs een auto gekocht moest 195 euro aftikken en zou netjes nagekeken worden keek nadien de interval na voor dingen die gewoon gedaan moesten worden vragen gesteld bij de garage deze stelde wij mogen niks doen zonder toezegging van Baas nadien wilde hij het na twee weken alsnog laten doen ben er wel klaar mee .
23-9-2019 16:47:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Dit is echt een top bedrijf! Toegankelijk, servicegericht en zeker ook meedenkend vermogen. Hier heb ik een goed auto aangeschaft.
22-9-2019 12:04:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Kan je gerust een auto kopen. Vlot en eerlijk.
19-9-2019 10:34:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een bedrijf zoals een bedrijf hoort te zijn. Aandacht voor de klant en een prima service. Zegt wat het doet maar doet ook wat het zegt.
11-9-2019 13:20:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed contact gehad voor de telefoon afspraak gemaakt keurig ontvangen met een lekker bakkie koffie en goede service
6-9-2019 08:46:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prettige benadering, vakkundig te woord gestaan. Open en eerlijk. Fijn zaken doen op deze manier.
19-8-2019 12:36:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer gastvrij en professioneel, erg fijn zaken gedaan!
19-7-2019 22:03:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele fijne service!! Prettig in omgang en goed bereikbaar. Beloftes worden waar gemaakt. Een aanrader voor iedere koper.
1-7-2019 14:13:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Vorige week een prachte VW Golf 7 opgehaald. Erg prettig zaken doen met Peter. Zeer open en transparant.
19-6-2019 22:57:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed en makkelijk contact via Whatsapp, geeft goede uitleg, goede foto's en is eerlijk. Prettige zaak!
9-6-2019 15:14:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige SEAT Leon gekocht. Bijzonder transparant en prettig gesprek gehad met Peter Baas. Zeer nette zaak, zonder toeters en bellen wat fijn en vertrouwd overkwam. Heb je hier je droomauto gevonden? Zoek niet verder en kom langs bij Autocenter Baas!
17-5-2019 23:12:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag een Volkswagen Plus gehaald bij autocenter Baas, zeer nette auto. Vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel. Vriendelijke en prettige service van Peter gehad. Erg tevreden met mijn aankoop. Top!!!
9-5-2019 21:11:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Prettig contact, gaf ons een betrouwbaar gevoel. Fijn geholpen.
7-5-2019 11:56:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Opnieuw een uitstekende ervaring met Peter Baas bij het zoeken en vinden van een auto. Auto is netjes afgeleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Een absolute aanrader om met deze ondernemer zaken te doen!
6-5-2019 19:56:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben vorige week een Audi A3 sportback gekocht bij Peter. Super nette en vriendelijke meneer. Eerlijk en transparant. De auto is verder ook perfect! Zeker een aanrader!
24-4-2019 22:51:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
VW Passat gekocht bij Autocenter Baas. Peter Baas ervaren als een zeer loyaal en betrokken persoon. Na enkele dagen trad er een mankement op aan de VW wat door Peter direct werd opgelost! Deze garage als zeer fijn ervaren Nogmaals bedankt voor de service
28-3-2019 13:26:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer aardige man en professionel ????
17-3-2019 20:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goeie auto strakke service alles nagekomen goeie prijs
16-3-2019 17:34:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden en prima geholpen door Peter autocenter Baas.
6-3-2019 18:27:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Februari 2019 een BMW 1 serie cabrio gekocht. De auto zag er inderdaad zo goed uit zoals in de advertentie werd vermeld. We zijn keurig geholpen en zijn super blij met de aanschaf.
20-2-2019 00:11:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geen poespas, makkelijk zaken doen en een auto zoals je verwacht!
19-2-2019 18:24:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben heel goed geholpen met het kopen van mijn eerste auto. Peter denkt goed met je mee en heeft een topservice!
10-2-2019 13:21:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via internet bij Peter in Schoonhoven terecht gekomen,hij bood de Nissan Juke automaat aan waarna we op zoek waren. Na een rit van ruim 2 uur aangekomen en ontvangen door Peter, de Nissan stond er perfect als nieuw bij! Na onderhandelen over de inruil de Juke onder enkele voorwaarden gekocht. Enkele dagen later de auto opgehaald,tijdens de weg terug bleek er iets niet helemaal goed te werken, dit gemeld aan Peter, hij dit zonder probleem heeft opgelost!! Kortom het de totale reis van +/- 8 uur dubbele en dwars waard geweest .
1-2-2019 11:05:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijn contact, zonder aandringen. Eerlijke informatie en duidelijk in de onderhandeling. Een zakelijk denkende autoliefhebber zonder overdrijven.
1-2-2019 10:14:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen dinsdag onze BMW X5 opgehaald bij Autocenter Baas. Na een lange zoektocht naar een SUV kwamen we uit bij Peter in Schoonhoven. Meteen bij binnenkomst voel je je welkom. Peter is klantgericht, professioneel en heeft passie voor zijn vak. Hij geeft een vertrouwd gevoel en zakelijk gezien is alles bespreekbaar. Ons advies: Loop eens binnen en ervaar het zelf. Bedankt Peter en tot een volgende keer!
30-1-2019 22:00:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Perfecte service Mooie auto's Fijne mensen, prettig zaken doen ??
28-1-2019 19:26:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
In de zoektocht naar een eigen auto (ipv lease auto) ben ik Autocenter Baas tegengekomen met Peter als eigenaar. Na telefonisch contact een goed onderhouden Opel Insignia gekocht uit 2014 en tegen een scherpe prijs. Auto rijdt zeer fijn en is een ware aanwinst. Helaas wat problemen gehad met het koelvloeistofreservoir (scheur in reservoir) na 2,5 maand, waardoor ik helaas stil stond. Direct contact gehad met Peter en hij heeft mij voortreffelijk geholpen met oplossen van de problemen en dat tegen volledige garantie. Kortom, topauto en topservice. Groeten, Joris Bertens
17-1-2019 18:31:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Het klinkt wellicht vreemd, maar Peter creëert een omgeving waarin je je welkom en thuis voelt. Niet vanwege een bepaalde inrichting van zijn bedrijfsgebouw (ook al is dat niet verkeerd), maar vanwege wat hij meebrengt vanuit zijn persoonlijkheid. Hij verplaatst zich in de klant. Iedereen kan aantallen verkopen, maar Peter verstaat de klant. Als een waar professional weet hij waar het om gaat. Hij kan alles regelen zegt hij, maar hij maakt het ook waar. Ik waardeer de zakelijke deal die we hebben gesloten en ik kan iedereen Peter aanbevelen als een betrouwbare relatie.
12-1-2019 19:57:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ontzettend blij met mijn Alfa Mito occassion! Na het eerste telefoontje gelijk de volgende dag kunnen bezichtigen! Erg fijn verwelkomd en geholpen, met veel aandacht en geduld! Helemaal tevreden en zeker een aanrader!
12-1-2019 13:46:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Beste Peter, jij hebt ons een prachtige ford focus verkocht. Wij genieten elke dag van onze fijne auto. Wij waarderen vooral het fijne, vrije en eerlijke gevoel bij u in de zaak, geen druk tot overhaaste beslissingen en een duidelijk financieel plaatje met goede uitleg. Zelfs toen wij de auto kwamen ophalen werden wij uitgenodigd voor een kop koffie als wij in de buurt waren. Wij koesteren het warme gevoel bij de aankoop van onze auto en het proces er omheen. Bedankt Peter BAAS.
10-1-2019 11:19:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen maand een prachtige 2e hands Volvo gekocht bij Peter. Vanaf het eerste (telefonische) contact met Peter tot en met de aflevering zeer goed geholpen. Zowel mijn vrouw als ik voelden ons bij binnenkomst direct op ons gemak. Er is uitgebreid de tijd genomen om onze wensen mbt aflevering en garantie door te nemen. Daarnaast kregen we voor onze inruil een faire prijs. Hier voel je je als klant echt gewaardeerd. Wat mij betreft kunnen veel autobedrijven hier nog iets van leren.
22-12-2018 01:19:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geweldig person Peter. Volgende auto ga ik ook zeker hier kopen.
15-12-2018 22:13:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via de site zag ik een Audi A1 te koop staan. Even een telefoontje en daarna kunnen bezichtigen. Zag er allemaal keurig uit en na een weekje de auto op kunnen halen. Zeer goed geholpen en zelfs met een probleempje na een week van aanschaf super op gelost. Zeker aan te bevelen.
14-12-2018 08:02:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week onze (nieuwe) gebruikte auto bij Autocenter Baas aangeschaft. Ontzettend nette service en keurig geholpen. Wij zijn ontzettend blij met onze auto, bedankt Peter.
8-12-2018 09:03:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Peter denkt mee met de klant en heeft auto’s staan waar je als liefhebber vrolijk van wordt. De auto was zoals beschreven, rijdt op rails en de deal was goed. Voor mij niet naast de deur maar zeker de moeite waard.
7-12-2018 18:26:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik was op zoek naar een auto met een hoog trekgewicht. Ik ben een groot BMW liefhebber, maar mijn type auto vind je vaak met veel kilometers of hoge prijs. Ik had mijn zoektocht daarom op een 4x4 gezet. Bij toeval zag ik de advertentie van een BMW 325D executieve full option uit 2007 met 104.000km, eerste eigenaar en goed onderhouden. Prijs was goed, echter had de auto een kleine parkeerschade op de achterbumper. Tot grote tevredenheid is een prijs afgesproken en schade vakkundig hersteld. Ik rij nu een maand rond in de auto en kan niet anders zeggen: "geweldige auto". Peter, Bedankt.
22-11-2018 09:22:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Peter Baas heeft een mooie colllectie jong gebruikte wagens, ik kocht bij hem een X1. Klantgericht, deskundig en transparant, een prima ervaring.
20-11-2018 00:00:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Peter Baas is een BAAS. Na lang zoeken en door 2 dealers in Zwolle te zijn teleurgesteld, heeft Peter mij aan mijn droom auto geholpen. Op zijn site heb ik de auto gezien en meteen telefonisch contact met Peter gezocht. Ik was direct en eerlijk en vertelde hem dat de vraagprijs vd auto (VW Tiguan) ver boven mijn budget lag. Ik vroeg Peter of ik kans maakte als de auto te koop was tegen het bedrag dat ik maximaal kan besteden voor een auto. Als het nee is dat kijk ik verder en zo ja dan kom ik de volgende dag om de deal af te ronden en de auto meteen meenemen. En zo gebeurde het dat ik de volgende dag de mooie Tiguan naar huis kon rijden. Ik ben je zeer dankbaar en dat jij mij ver tegemoet wilde komen. En bedankt voor de mooie flessen wijnen dat wij mee kregen. Peter bedankt.
19-11-2018 20:17:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima service!!
15-11-2018 19:14:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag mijn BMW 525d opgehaald, keurig volgens afspraak met een nieuwe APK keuring afgeleverd. Auto rijdt fantastisch, ik raad deze Autobedrijf zeker aan.
15-11-2018 16:54:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hadden snel een andere auto nodig. Peter Baas luisterde goed naar onze wensen en kwam binnen een paar dagen met een passende auto. Gisteren opgehaald en we rijden weer. Peter is een betrouwbare en deskundige adviseur.
8-11-2018 22:18:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Keurige BMW Z4 aangeschaft bij Autocenter Baas. Maandag opgebeld, waarbij Peter Baas mij keurige tekst en uitleg gegeven heeft over de auto. We hebben voor dinsdag een afspraak gemaakt, na een fijne testrit heeft hij alle papieren in orde gemaakt. Na de middag reed ik heerlijk, met open kap naar huis, wat een prachtige auto. Nogmaals bedankt Peter, doe zo voort!
3-11-2018 13:51:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Volvo V60 uit 2013 bij Peter Baas gekocht. In het begin had ik niet verwacht dat ik die auto zal halen omdat die net buiten mijn budget viel. Peter Baas was zeer vriendelijk en kwam met een leuke oplossing zodat ik uiteindelijk de auto toch heb gekocht. Peter Baas is een zeer vriendelijke persoon om zaken mee te doen.
1-11-2018 12:44:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Alweer een auto bij Peter Baas gekocht. Betrouwbaar, deskundig en altijd vriendelijk. Altijd een eerlijke prijs.
31-10-2018 10:02:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Via internet was ik op zoek naar een Volvo V40 cross country. Peter Baas had zo'n auto staan en zijn er op n dag heengereden. Hoewel we geen afspraak hadden werden we hartelijk ontvangen. Na binnen naar de auto te hebben gekeken, welke trouwens in perfecte staat was, besloten om er in te gaan proefrijden. De auto voldeed aan onze eisen en hebben, wat eigenlijk niet de bedoeling was zo snel, de auto gekocht. Nog een goede inruilprijs voor de oude auto gekregen ook! Aflevering was al binnen een aantal dagen!! We hebben erg veel plezier van deze geweldige auto.
17-10-2018 10:13:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Gebeld voor een mooie 4 serie en daarna langs gekomen. Auto stond al schoon klaar voor een proefrit. Na een korte proefrit was ik snel verkocht en met een nette inruilprijs voor de Volvo de BMW ook. Vriendelijk en goed geholpen door Peter Baas, zeker het aanraden waard.
14-10-2018 16:09:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mercedes GLk aangekocht bij deze garage, was te laat om de auto te bezichtigen na 18:00 geen enkel probleem hij gaf aan te wachten, auto in perfecte staat voor een prima prijs, auto aangekocht maar na 1 week bleek er een aantal kleine zaken niet goed, gebeld en geen enkel probleem auto gebracht en kreeg hem terug met grote beurt alles vervangen en nieuwe apk, zelfs een. Ieuwe tweede sleutel omdat hij vond dat deze aan vervanging toe was, ik kan niks anders zeggen een topgarage en uitstekende service, de volgende auto zullen we zeker weer via deze garage aankopen erg blij met de auto en de perfecte service
11-10-2018 22:19:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag naar volle tevredenheid mijn auto opgehaald. Van koop tot aflevering super geregeld!!
11-10-2018 22:06:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie BMW gekocht, heel aardig geholpen door Peter Baas, auto zeer netjes afgeleverd.
29-9-2018 23:39:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag C 180 AMG opgehaald. Bij het bezichtigen van de auto vriendelijk ontvangen door Peter. Mooi bedrijf, neemt tijd voor de klant. Het vertrouwen is er. Koffie staat altijd klaar. Vandaag C180 AMG opgehaald.
24-9-2018 22:10:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zelfs toen Peter op vakantie was regelmatig heen weer grapt voor de afhandeling is alles goed geregeld.Waarnemer Dirk Jan alles verder geregeld vriendelijk geholpen en zeer mooie exclusieve auto's.
16-9-2018 12:25:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Toen wij vorige week bij een Audi A3 kwamen kijken werden wij heel hartelijk ontvangen! Heel klantvriendelijk en hij neemt echt de tijd voor je. Toen wij de auto kwamen halen, was alles ook goed geregeld! Een aanrader!
29-8-2018 09:35:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wat een top bedrijf en wat een top servive. We hebben in juli een Mercedes gekocht. We hadden een kleinigheidje aan de auto en viel niet onder de garantie maar werd gewoon vergoed! Het was tijdens onze vakantie en wij mochten zelfs op hun kosten met de taxi naar Schiphol. Ze hebben niet alleen prachtige en goede auto’s maar denken ook nog aan je als de auto verkocht is. Dat noem ik top service. Ik raad iedereen aan hier zijn auto te kopen. En wij weten waar we de volgende keer weer moeten zijn!
7-8-2018 22:54:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Een zeer vriendelijke verkoper die heel goed met je meedenkt en zorgt voor een zeer goede service!
7-8-2018 18:13:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag een bmw gekocht bij Peter Baas. Wat een prachtige zaak heeft Peter. Een goede service staat bij hem voorop. Hij neemt de tijd om een klant goed te helpen en te voorzien van de benodigde informatie over een auto. Na een lange zoektocht naar een geschikte auto, hebben wij door Peter een unieke mooie auto gevonden. Bedankt voor de goede service!
16-7-2018 12:09:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb een Lexus gekocht bij Peter Baas. Daarbij heb ik het bedrijf en Peter als heel prettig ervaren.
2-7-2018 21:48:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vorige maand heb ik een auto gekocht. Ik ben erg tevreden over de afwikkeling. Het contact ten tijde van de verkoop en zelfs daarna verliep prettig. Peter is accuraat en doet wat hij beloofd. Ik heb een aankoopkeuring laten doen en dat was geen probleem. Ook werd er door Autocenter Baas een trekhaak gemonteeurd. Alles is keurig uitgevoerd zoals ik verwacht had. Zelfs werden er nog batterijen nagestuurd omdat deze aan vervanging toe waren.
29-6-2018 09:16:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben zeer tevreden over het autobedrijf. Peter gaf meteen een goed gevoel en het vetrouwen was er ook direct.
15-6-2018 13:47:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben zeer tevreden, prijs van de auto was zeer scherp en alles werd netjes afgehandeld! Wat belangrijk is als je voor het eerst een auto gaat kopen is volgens mij vertrouwen. Je moet een goed gevoel hebben bij het bedrijf en zeker niet het gevoel hebben dat je opgelicht wordt. Top!
9-6-2018 14:34:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na uitgebreid huiswerk gedaan te hebben over het landelijke aanbod, bij Peter Baas gaan kijken voor een Mini. Peter heeft uitstekend gevoel voor kwalitatief goede, jonge gebruikte auto's met een traceerbare historie. De meest complete en jong gebruikte BMW's, Audi's,Mercedessen, Porsches, Mini's heeft hij staan, veelal met lage km standen. Een mooi aanbod, en de door ons gekochte Mini heeft dan ook precies al die accessoires die hem zo leuk maken en onderscheiden van de vele andere aangeboden auto's. Mooie showroom (doet niet onder voor een merkdealer), deskundig advies, duidelijk kennis van zaken, en het gevoel gekregen dat als er iets is, je altijd terug kan komen. Met een goed gevoel en grote glimlach naar huis gereden! Blij met deze deal. Zoek je iets moois, ga zeker eens bij Peter kijken! Doet haast niet onder voor nieuw!!
30-5-2018 22:34:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
Op vrijdag 18 mei gaan kijken naar een schitterende bmw 3-serie. Heel vriendelijk ontvangen door Peter baas, er word de tijd voor je genomen en een proefrit gemaakt en eigenlijk gelijk doorgegaan Met de aankoop van de auto. Alles word duidelijk en transparant uitgelegd. Ben vrijdag de 25 ste de auto gaan halen en stond er perfect bij,zoals afgesproken. En zelfs toen ik zaterdagochtend belde over twee kleine defecten word er achteraf nog netjes gehandeld door Peter,en is nog bezig met een oplossing. Ik zeg een dikke aanrader!!!!
29-5-2018 12:48:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ben gister middag voor het eerst hier wezen kijken naar een leuke Mercedes en vandaag kom ik niet weer kijken maar neem ik die mooie en prachtige Mercedes mee!! Als je eenmaal binnen komt wil je niet meer weggaan, tot dat je er een hebt gekocht. Echt waar. De auto's zien er allemaal heel mooi, schoon, schadeloos en nieuw uit. Tijdens de bezichtiging heb ik Peter ontmoet en ik vind hem echt lauw. Hij is sociaal, beleefd en vertelt je alles Wat je moet weten. En sterker nog: het is een betrouwbare man. Je kunt op een gemakkelijke en fijne manier de auto bekijken met alles derop en deraaan. Het is de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik hier kom kijken. Dus bij deze heel erg bedankt Peter!!!
12-5-2018 16:17:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer klant vriendelijke autobedrijf.
6-5-2018 12:18:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Snelle correcte behandeling en service.
28-4-2018 21:37:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
zeker aan te raden!!! Top auto bedrijf!
26-4-2018 13:22:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer positief en warm gevoel. Correct en met tijd geholpen, echt een vakman. Een Mb daar gekocht en we zijn zeer tevreden.
25-4-2018 19:31:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Keurig geholpen door eigennaar Peter Baas, zelfs buiten de gebruikelijker openings tijden kon ik nog langs komen voor een bezichtiging en proefrit, auto verkeerde werkelijk in uitstekende staat zoals beschreven. Ook is de auto keurig op tijd comform afspraak afgeleverd. Bedrijf zal ik zeker aan bevelen bij vrienden en kennis!!
22-4-2018 09:18:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Netjes en niet opdringerig geholpen door Peter. De gekochte Mercedes zag er keurig netjes uit zoals telefonisch omschreven was.
29-3-2018 18:10:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Net autobedrijf Mooie nette auto’s No nonsense
23-3-2018 16:15:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Volkswagen Passat gekocht en goed geholpen
21-3-2018 14:58:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Peter is eerlijk en betrouwbaar Zeer net bedrijf . Zeer aan te bevelen.
9-2-2018 17:43:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vprachtige auto’s, zeer goede service, aanrader!
6-2-2018 18:30:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk geholpen goeie koffie en mooie en goede auto's
30-1-2018 20:42:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Deskundige en klantvriendelijk. Fijne manier van zaken doen!
29-1-2018 09:32:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Via internet kwam ik bij dit bedrijf terecht. Telefonisch heb ik vervolgens contact opgenomen, om een 3-serie te bezichtigen. Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomd door Peter Baas. Hij heeft me de BMW uitgebreid laten zien. Hierbij geeft hij nuttige informatie, zonder opdringerig te werk te gaan. Verder neemt hij ruim de tijd om tot een deal te komen. Hierbij is besloten wat kleine krasjes weg te laten werken. Ook is er een mooie inruil overeenkomst gemaakt. Kortom een keurig en eerlijk adres voor een auto.
17-1-2018 18:57:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie Mercedes c klasse gekocht BMW ingeruild , Peter is een vriendelijke en deskundige man . Voelt goed aan wat iemand wil en doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. heeft bijzonder mooie auto`s staan, Echt de moeite waard om te gaan kijken.
13-1-2018 13:05:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag mijn auto verkocht aan die Baas. Komt afspraken na en een prima en vlotte afhandeling! Zo zouden alle bedrijven moeten zijn.
11-1-2018 20:27:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Peter komt goed en deskundig over. We hebben een Mercedes B klasse gekocht na een goede deal.
9-1-2018 15:13:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Meteen bij binnenkomst word je netjes ontvangen . Peter is vriendelijk en de auto,s die er staan zijn netjes . ik heb een gebruikte golf 6 gekocht en Peter heeft alles netjes geregeld en uitgelegd bij de volgende auto ga ik zeker weer bij Peter kijken
9-1-2018 13:39:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Mooie bmw gekocht voor een prima prijs. Gemaakte afspraken correct nagekomen door Peter Baas
3-1-2018 22:51:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een Zwarte Opel Astra gekocht bij Peter. Wij mochten de auto zelfs in Sittard laten controleren, dat zie je niet snel. Na hem te laten controleren toch een paar toekomstig onderhouds puntjes gezien. Dit met Peter besproken en zijn we tot een mooie prijs gekomen. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf aan!
30-12-2017 15:27:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Perfecte afhanding aankoop BMW 325i. Zeer prettige ervaring met verkoper Peter. Deskundig en correct, wat mij betreft het adres voor betrouwbare auto's!
22-12-2017 17:36:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooi bedrijf met goede mensen die met passie hun werk doen. Top!
7-12-2017 15:07:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooie Audi A1 gekocht voor mijn vrouw. Perfecte bedrijf met duidelijke afspraken. Vlot en helder. Communicatie gericht. Klant staat voorop. Je gaat met een gerust hart weg bij Peter Baas. Peter nogmaals bedankt. Groeten van Tuncay Kayan uit Best
22-11-2017 19:56:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mooie auto gekocht voor een nette prijs. Vlotte afhandeling door goede en snelle communicatie.
4-11-2017 11:11:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel fijn bedrijf! Werkt netjes en eerlijk. Na 3 weken gingen banden kapot en nu word dat netjes opgelost! Raad het zeker aan een auto hier te kopen!
25-10-2017 13:55:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Professioneel en goede service. Middels een zoekopdracht heeft Peter een VW Polo gevonden voor ons. Zijn erg tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.
18-10-2017 17:06:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik ben goed geholpen door Peter Baas bij de aanschaf van mijn Mercedes C klasse. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij een ieder die een goed gebruikte of geïmporteerde auto wil kopen. Hartelijk dank!
10-8-2017 19:29:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben bij de aankoop van mijn geimporteerde BMW heel professioneel en plezierig geholpen door Peter Baas. Ik beveel hem graag voor de aankoop van een auto. Peter is heel klant- en oplossingsgericht.

Openingstijden

Maandag10.00 - 18.00
Dinsdag10.00 - 18.00
Woensdag10.00 - 18.00
Donderdag10.00 - 18.00
Vrijdag10.00 - 18.00
Zaterdag10.00 - 16.00
ZondagGesloten
U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Slootweg 10 in Schoonhoven. Hoewel wij van maandag t/m zaterdag altijd geopend en bereikbaar zijn, is het aan te raden -om teleurstelling te voorkomen- van tevoren even te contacten indien u bij ons langs wenst te komen.Heeft u in het weekend geen tijd en bent u doordeweeks druk? Met onze flexibele werkwijze is het ook mogelijk om in de avond langs te komen. Aanvullend zijn wij met uitzondering van de zondag dagelijks bereikbaar tot 21.00uur op Tel: 06-41244500 [Peter Baas],Tel: 06-10612439 [Geralise Baas]

Contact

Autocenter Baas
Slootweg 10
2871RP Schoonhoven

Mobiel: 06-41244500
E-mail: [email protected]

Beoordelingen

9,3
91 beoordelingen
Aanbeveling: 99%

Locatie