Over Ons

Wij zijn een gepassioneerd autobedrijf, met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche, gericht op de in-en verkoop van jong gebruikte auto’s- en  nieuwe auto’s.

Onze werkzaamheden hebben geleid tot een zeer tevreden en loyale klantenkring. Wij zijn gericht op kwaliteit, kundigheid, transparantie en een hoge servicegraad.

Onze passie voor auto’s combineren wij met deskundigheid en perfectie. Wij hebben altijd het doel om kwalitatief hoogwaardige auto’s te leveren tegen een juiste prijs.

Staat uw gewenste droomauto er op dit moment niet tussen, gaan wij voor u hier vrijblijvend naar opzoek. Indien gewenst kunnen wij ook uw nieuwe auto importeren.

Naast de aankoopbegeleiding van uw nieuwe auto kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van Leasing - & Financiering. Wij leveren hierin maatwerk en zo het beste voorstel.

Onze auto´s betrekken wij voornamelijk van erkende merkdealers. Dit betreffen in veel gevallen auto’s van de eerste eigenaar met een volledig aantoonbare historie. Al onze auto’s krijgen op voorhand een uitgebreide inspectie door een erkende specialist.


Openingstijden

Maandag9.00uur - 21.00uur Online
Dinsdag9.00uur - 21.00uur Online
Woensdag9.00uur - 21.00uur Online
Donderdag9.00uur - 21.00uur Online
Vrijdag9.00uur - 21.00uur Online
Zaterdag9.00uur - 16.00uur Online
ZondagGesloten
Corona maatregelen: Wegens de actuele COVID-19 maatregelen is onze showroom momenteel helaas gesloten maar wel online geopend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u geïnteresseerd bent in een voertuig zijn wij bereikbaar via telefoon, Whatsapp of video- bellen. Door de auto virtueel te laten zien plus in beeld brengen van de gehele historie kunnen we u een goed beeld geven van de staat van het voertuig en een voorstel doen. Proefrit: indien het voorstel naar tevredenheid is kunnen we een contactloze proefrit inplannen. Interesse? Neem gerust contact op: Peter Baas Tel 06-41244500. Mail: [email protected]

Contact

Autocenter Baas
Slootweg 10
2871RP Schoonhoven

Mobiel: 06-41244500
E-mail: [email protected]

Beoordelingen

9,5
147 beoordelingen
Aanbeveling: 100%

Locatie